28 Ağustos 2016 Pazar

LİPO 6 BLACK-YAĞ YAKICI VE KULLANIMI


Herkese yeniden merhaba, 
Bugün yağ yakıcı bir ürünle karşınızdayım: Lipo 6 Black. Girdiğim bir mağazada öylesine sormam ve araştırmam sonucu oldukça etkili olduğunu öğrendiğim bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle bu ürün termojenik bir ürün.Spor boyunca vücut sıcaklığınız yükselterek yağ yakım hızınızı artırıyor.-Yağ yakım hızı metabolizmaya bağlı bir durumdur, metabolizması hızlı insanlar                         daha fazla yağ yakarlar.-                   Ürünün içerisinde 120 kapsül bulunuyor. Normal kullanımı da sabah kahvaltıdan en az 30 dk önce 3 kapsül ve gün içinde yine yemekten önce 3 kapsül. Toplam 6 kapsül içiliyor 1 günde. Ancak ben sabah 1, spordan önce 2 olmak üzere toplam 3 kapsül aldım. Bünyeden bünyeye değişmekle birlikte,bazı yan etkileri olabiliyor. -Az da olsa kalp çarpıntısı yapabilir.Yorgunluk yapabilir.-Ben bugün başladığım için bi yan etkisini görmedim. Her hafta 1 er kapsül artırarak devam edicem ve 1 ay boyunca kullanıcam. Normal kullanımda 8 hafta ardından 2 hafta ara verilmesi gerektiği söyleniyor. Ve yatmadan en az 6 saat önce içilmiş olması gerekiyor. Yalnız bunun yanında spor ve diyete de dikkat etmek gerekiyor. Gün içerisinde atıştırma yapılmamalı;kahve, çay, kola, enerji içeceği vb. kafein, tein gibi uyarıcılar ihtiva eden içecekler tüketilmemelidir.
Bugünden itibaren kendime uygun bir diyet oluşturacağım ve geçen her haftanın ardından ölçülerimde olan değişimi ve yaptığım diyeti sizlerle paylaşacağım. Umarım karşınıza güzel sonuçlarla gelebilirim :)


2 yorum:

  1. Bu urun yüzünden ölen insanlar olduğu için yasaklandı. Lütfen bunu sitenizden kaldırın insanları yanıltmasın. Bu urun erkek ve bayan diye 2 ye ayrılıyor. Erkek ürünü siyah ve bayan beyaz kutudur . 2 adetten fazlası kalp krizine yol açar. 3 adet yazmasına rağmen ağır spor yapanlar bile 2 adet kullanır. Ama ölümler yüzünden Türkiye de yasaklandı.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe